Lavkarbo på ferie

20120827-202605.jpg Kebab

20120827-202623.jpg Enkel frokost

20120827-202710.jpg Fra grønnsaksdisken i buffeten

20120827-202742.jpg Frokost på hotellet

20120827-202838.jpg Det er ikke bare at man får god mat på Aksoy restaurant utenfor Alanya, de utrolig hyggelige menneskene som arbeider der lager gjerne også litt show når de serverer maten.

Nå er ferien vår over og vi er vel hjemme fra tre deilige uker i Tyrkia. Vi bodde på et flott hotell og det var overdådige bufeter til alle måltider. Det stod egne kokker og stekte blandt annet egg og omeletter til oss hver morgen. Det var ferdig kuttede salater og grønnsaker. Jeg hadde nesten alltid tilgang på nøtter, og når vi spiste på restaurant bad jeg om å få byttet ut ris og pommes frites med mer grønnsaker. Jeg fant en nydelig rødvin som jeg tok et glass av i ny og ne. Ellers drakk jeg mye vann og dessverre altfor mye diet coke. Vi var der under ramadan og i uka etter. Da fikk jeg et stykke baklava,som kanskje må være tidenes aller mest sukkerdynkede bakverk i gave, som jeg spiste. Ellers hadde jeg ingen utskeielser med verken is eller desserter. Jeg har spist fantastisk mat, mye egg, lam, kalkun, kylling og biff, og grønnsaker som var så ferske at vi satt å så på mens de ble høstet. Det ble aldri verken vanskelig etter ubehagelig å spise lavkarbo på tur. Selv flymaten kunne jeg spise deler av. Norwegian serverte frokost med vanlig Norvegia, eggerøre, skinke og litt grønnsaker. De solgte også både mandler og nøtter. Konklusjonen er at det går veldig fint å leve lavkarbo på all inklusive i tre uker. I morgen blir det oppdatering av vekten.

About synsegulla

Kvinne født i 1980 som hovedsaklig blogger om lavkarbokosthold og deler oppskrifter

Legg igjen en kommentar