RSS Feed

Panna cotta

20130226-190035.jpg

4 porsjoner:
2 plater gelatin
2 dl kremfløte
1 vaniljestang
1 ss tagatesse
2 dl gresk yoghurt
200 gr jordbær

Sånn gjør du:
Legg gelatinplatene i kaldt vann i 5 minutter.
Hell kremfløten i en kjele. Del vaniljestanga på midten og skrap ut frøene. Ha frøene og den delte vaniljestanga i fløten. Kok opp fløten og rør rundt for å få frem vaniljesmaken. Ta kjelen av varmen og ta ut vaniljestangen. Klem vannet ut av gelatinplatene og smelt dem i den varme fløten. Ha i tagatesse. La fløten avkjøles. Rør yoghurten inn i den avkjølte fløten. Fordel halvparten av bærene i bunnen av 4 glass. Hell fløteblandingen i glassene. Sett dem i kjøleskapet i minst 3 timer. Server med resten av bærene.

Oppskriften fant jeg i boken lavkarbo husmannskost skrevet av Anna Hallen. Hun hadde ikke tagatesse i, jeg valgte å gjøre det fordi jordbærene er ganske sure på denne årstiden.

Advertisements

About synsegulla

Kvinne født i 1980 som hovedsaklig blogger om lavkarbokosthold og deler oppskrifter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s