RSS Feed

Hvitløkssmør

Posted on

20130424-134222.jpg

Hvitløkssmør kan løfte omtrent enhver rett. Jeg bruker det både på steikt eller grillet kjøtt og fisk, og for eksempel på brød eller kjeks om jeg har det som tilbehør til for eksempel suppe.

Dette trenger du:
100 gr romtemperert smør
3 fedd hvitløk, finhakket
Valgfrie urter, i dag brukte jeg timianblader.

Bland sammen alt, ha i tett beholder så det ikke setter smak på andre varer og oppbevar i kjøleskapet.

Man kan ha hva som helst i smøret, persille, basilikum og chilli er andre favoritter jeg har.

I dag skal smøret brukes til koteletter.

Advertisements

About synsegulla

Kvinne født i 1980 som hovedsaklig blogger om lavkarbokosthold og deler oppskrifter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s