RSS Feed

Egg og bacon med vri

Posted on

20130510-104529.jpg

20130510-104537.jpg

20130510-104545.jpg

20130510-104551.jpg

Kjempegod og lettvint måte å servere egg og bacon på, og man slipper osen når man steiker bacon og egg på tradisjonelt vis.

Sånn gjør du:
Sett ovnen på 225 grader
Ha bacon langs kanten av muffinsformene. Jo mer av baconet som stikker litt opp, jo bedre er det. Knekk et egg i hver form. Det går an å krydre ( husk at baconet er salt). Vi hadde bittelitt finraspet ost over. Jeg steikte de i 15 minutter, men nærmere 20 minutter måtte jeg hatt i min ovn for at de ikke skulle være flytende i det hele tatt. Min ovn steiker så utgjevnt at de bakerste eggene var perfekt steikte med en myk men ikke rennende plomme, mens de fremste var for rennende, så de ble satt inn i ovnen på ettervarmen.

Min frokost var 3 egg ( 2 hadde klart seg kjenner jeg), 50 gr agurk og 50 gr cherrytomater inneholdt 2,1 gr karbohydrater.

Advertisements

About synsegulla

Kvinne født i 1980 som hovedsaklig blogger om lavkarbokosthold og deler oppskrifter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s