RSS Feed

Steinaldermat dag 2

Posted on

20130529-101617.jpg

20130529-101626.jpg

20130529-101634.jpg

Deilige livet. I går var jeg i knallform og kunne til og med rusle en liten tur. Lykke!

Maten jeg spiser er også herlig, det ble kjøttboller med hvitløkssmør og chillikål til middag. Jeg serverte det som en trerertters med Gazpacho til forrett, kjøttboller til hovedrett og moreller til dessert.

Her kommer oppskrift på kjøttboller :

11/2 pk kjøttdeig
1 egg
1 ts salt
2 fedd finhakket hvitløk
Pepper

Elt saltet godt inn i kjøttdeigen, ha i egg og krydder og bland godt. Form små kjøttboller som du bruner i steikepanna med klarnet smør. Ettersteik i ovn på 125 grader til nesten gjennomstekt.

Chillikål:

Ha 2 ss klarnet smør i en stor kjele sammen med en chilli, finhakket. La surre litt. Ha i en ss hvitvinseddik. Kutt deilig sommerkål i biter og ha oppi. Ha på middels til lav varme. La surre under lokk, du må blande innimellom sånn at ikke bare kålen i bunnen blir dampet, og sånn at de deilige smakene sprer seg. La kålen dampe, men ikke falle sammen.

Hvitløkssmør:
Smør
Hvitløk etter smak
Timian eller andre urter etter smak

Advertisements

About synsegulla

Kvinne født i 1980 som hovedsaklig blogger om lavkarbokosthold og deler oppskrifter

2 responses »

  1. Men Synsegulla, hei! 😀 Hvorfor har jeg ikke oppdaget bloggen din før nå? Uansett, følger med fra nå av 😀

    Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s