RSS Feed

Hva er ketolysekuren?

Posted on

Interessen for ketolysekuren øker, derfor kommer det til å bli fokus på bloggen en god stund fremover. Det kommer gode tips og råd, oppskrifter med utregnet karbohydratinnhold og spørsmålsrunder. Begynner med å dele denne posten om ketolysekuren en gang til.

Synsegulla

Ketolysekuren er utviklet av Torkil Andersen, spesialist i allmennmedisin. Han har skrevet boka «Slank med ketolysekuren». Det er en lettlest bok med oppskrifter,forklaringer,pasienthistorier og tydelig beskrivelse av hvordan man ved hjelp av denne ketolysekuren kan gå ned i vekt. Jeg har gått ned over 20 kg ved hjelp av denne kuren nå. Jeg vil beskrive kuren som lett å følge, men jeg anbefaler alle som har lyst å prøve til å kjøpe boka og lese den både en og to ganger før kuren. Vitamintilskuddene som hører til kuren er også svært viktige. Det er for å sikre at kroppen får i seg alt det den trenger og for å sikre at fettforbrenningen holder seg oppe.

Ketolysekuren er for folk som lider av fedme. Den kan gi hurtig vektreduksjon og er bra for deg som bør ned mye i vekt. Selv har jeg akkurat nå en kroppsmasseindex (kmi) på 31.8.

Skala…

Vis opprinnelig innlegg 397 ord igjen

Reklamer

About synsegulla

Kvinne født i 1980 som hovedsaklig blogger om lavkarbokosthold og deler oppskrifter

One response »

  1. Kjører jo ketose selv, så synes det er topp å bli mer inspirert av deg! Tenkte å kutte enda mer nå på karbs nå, da magen min ikke har vært helt fornøyd i det siste. Ligget på 15-25 g karb, men tenkte nå å prøve å ligge under 10. Får se hva magen synes om det!:)

    Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s