RSS Feed

Mikroknekkebrød

Posted on

1 egg
60 gr solsikkekjerner
20 gr linfrø
1 klype salt

Klipp ut bakepapir så det passer akkurat til tallerken . Bland ingrediensene til knekkebrødet godt og bre i gjevnt lag utover papiret.

Sett mikroen på fult i 2 minutter. Del knekkebrødet i 4 og avkjøl på rist.

Lik meg på Facebook og følg meg på Insagram om du vil. Synsegulla heter jeg der også 🙂

Advertisements

About synsegulla

Kvinne født i 1980 som hovedsaklig blogger om lavkarbokosthold og deler oppskrifter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s