RSS Feed

Paleo dag 3

Posted on

Dag 3 ble mye bedre. Alt gikk etter planen sånn matmessig. Jeg spiste bl a egg i forskjellige varianter og salat og spekemat.

Godt fornøyd med dagen. Planen er å gjenta ca samme type mat i dag. Vestlandværet er det beste på mange år, og det gjør at jeg ikke gidder å stå inne og koke, men velger raske løsninger som salat.

20130725-103654.jpg

Reklamer

About synsegulla

Kvinne født i 1980 som hovedsaklig blogger om lavkarbokosthold og deler oppskrifter

5 responses »

 1. Og folk som lever i den villfarelse at det tar alltid lang tid å lage mat. Håper du oppnår det du vil med challenge’n!

  Svar
  • Jeg sliter veldig med å få til 30 dager uten meieriprodukter. Derfor har jeg begynt å tenke annerledes, jeg tenker at jeg skal begrense meieriprodukter men ikke leve helt uten.

   På den måten blir det lettere å få til et godt kosthold uten å stresse, og stress er en dødare for meg, så det prøver jeg å unngå.

   Ha en fin dag 🙂

   Svar
   • Been there, done that! Ikke tåler jeg stress heller 🙂 Det viktigste er jo at det funker, hvis det blir et slit blir ikke motivasjonen så stor, nødvendigvis.

   • Det er litt deilig å ha kommet dit, at en sprekk eller en uforutsett hendelse ikke vipper meg helt av pinnen. Alle sier det hele tiden, men det viktigste og vanskeligste er faktisk å finne hva som virker best for akkurat deg. Alle må følge sin egen sti og ikke gå i flokk hele tiden.

   • Nettopp. Føler det samme selv, før var det krise å ikke følge alt til punkt å prikke, men nå er jeg mer slack (på en del ting, ikke de tingene som gjør meg alvorlig syk). Det er ganske godt, ja.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s