RSS Feed

Resultater med 5:2 dietten januar 2014

Nå i slutten av mnd viser vekta fremdeles 5 kg ned, og jeg tenker at det vekttapet er mer reelt enn da de samme kg forsvant på 1 uke. Jeg har målt lår og mage og resultatet er 3 cm ned på låret og 4 cm rundt livet. Fornøyd med det. Faster videre lowcarb style og håper jeg har blitt enda litt mindre neste mnd.

About synsegulla

Kvinne født i 1980 som hovedsaklig blogger om lavkarbokosthold og deler oppskrifter

11 responses »

 1. Må jeg kanskje prøve detta da?
  Føler meg litt synder når jeg spiste youghurt med honning, men jeg følte at det var bedre enn å smelle til med høy oktan sjokolade.

  Svar
  • Syns yoghurt med honning er helt innafor, masse næring i det vel? Jeg har lært mye om syklus de siste årene og har funnet ut at i to perioder hver mnd blir kroppen til et sukkertroll. Da MÅ jeg spise-spise-spise helst noe søtt. Da gjelder det å finne gode alternativer.

   Svar
   • Jeg synes det var bedre alternativ enn sjokolade som sagt, også var det grådig godt. Skal man gå ned så er det vel ikke så ideelt. Men nå gir jeg litt katta!

   • Av og til er det å ikke gå opp som gjelder. Jeg så på Tv2 sporty i går, på det paret som bare hadde gitt opp, og som hadde blitt så tunge at de ikke kunne få barn. Da ble jeg så trist, kjenner den følelsen av at man ikke klarer å snu om på ting altfor godt. Det kan godt hende at mye sitter i hodet, men det er så trist hvordan folk (inkludert meg) bare gir seg selv opp. Det er lettere å prioritere meg nå, etter at jeg var syk, lettere å prioritere riktig og stille mer krav til omgivelsene. Og tenke godt om seg selv.

   • Jeg har vel gitt opp litt jeg også :/ gir opp alt for fort, men jeg veit jo om det. Så jeg prøver å jobbe med det.

   • Ja, jeg tror det er lettere å holde ut hvis man ikke tenker så mye, bare gjør. Sånn var det hvertfall med røykeslutt. Jeg slutta, holdt meg opptatt og etter tre dager tenkte jeg : herregud, dette var jo lett. Prøvelsene kom i rykk og napp, men jeg bare suste videre uten å tenke så mye. Med mat er det verre, man kan jo ikke bare slutte å spise. Men jeg har lært at jeg ikke bare kan ta en. Tar jeg en bolle blir jeg trigget som en alkoholiker og plutselig er hver dag en (tvangs)fest. Det er en sorg i det å ikke kunne klare bare litt, men den får ikke stor plass i hverdagen. Jeg prøver å tenke lite på mat, trening og kropp. Og håper det holder meg på rett vei.

   • Jeg har lovet meg selv å være litt snill med meg selv 🙂

   • Det klokeste løftet ❤️

   • Tror det, derfor tillot jeg meg å spise yoghurt med honning. Namnam!

   • Jeg grugleder meg til helga, de siste helgene har ikke vært så bra matmessig og jeg blir jo så dårlig av det. Denne helga må jeg bryte uvanen og finne på noe lurt.

   • Yoghurt med honning 🙂
    Sunnere enn sjokolade også smaker kjempe godt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s